Με όσα ακριβώς «Ναι» είχε περάσει και η Συμφωνία των Πρεσπών, κυρώθηκε το πρωτόκολλο ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, από την Ολομέλεια της Βουλής. 

Στην ψηφοφορία στην ελληνική Βουλή και σε 294 παρόντες βουλευτές, 153 ψήφισαν «Ναι», 140 «Όχι» ενώ όπως και στην προηγούμενη ψηφοφορία, ο Γρηγόρης Ψαριανός, δήλωσε «Παρών».

Οι Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Μαυρωτάς, Σπύρος Λυκούδης, Κατερίνα Παπακώστα, Σπύρος Δανέλης, Θανάσης Παπαχριστόπουλος και Έλενα Κουντουρά .

Όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης δήλωσαν ότι καταψηφίζουν ενώ ο ανεξάρτητος βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός ψήφισε «παρών».

Από την ψηφοφορία απουσίαζαν έξι βουλευτές. Τρεις βουλευτές από τη ΔΗΣΥ, Ευάγγελος Βενιζέλος, Εύη Χριστοφιλοπούλου και Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κασαπίδης και ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης οι οποίοι εξέφρασαν πρόθεση ψήφου κατά της κύρωσης του Πρωτοκόλλου.

Απών επίσης από τη ψηφοφορία ήταν και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και ανεξάρτητος βουλευτής, Βασίλης Κόκκαλης.

Πριν την ψηφοφορία και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του, ο Πάνος Καμμένος διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, αφήνοντας το κόμμα του με 4 εκλεγμένους με το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ βουλευτές και ως εκ τούτου χωρίς ΚΟ.

Λίγο αργότερα, αμέσως μετά το πέρας της ψηφοφορίας, ανακοινώθηκε και η παραίτηση του Θανάση Παπαχριστόπουλου από τη βουλευτική του έδρα. Την θέση του παίρνει ο Τέρενς Κουίκ, που εξαιτίας της διάλυσης της ΚΟ των ΑΝΕΛ θα ορκιστεί απευθείας ως ανεξάρητος βουλευτής.