Στο πλευρό των πωλητών της «Σχεδίας», περιοδικού δρόμου που πωλείται για την ενίσχυση κοινωνικά ευάλωτων ομάδων, στάθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι πωλητές της σχεδίας αγωνίζονται καθημερινά με αξιοπρέπεια να ξανασταθουν όρθιοι για μια νέα αρχή στη ζωή τους. Τους αξίζει ο θαυμασμός και η στήριξη μας» έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Πολλά συγχαρητήρια στους φίλους και υποστηρικτές του περιοδικού που συμμετέχουν στο πλαίσιο της διεθνούς εβδομάδας πωλητών περιοδικών δρόμου στέλνοντας όλοι μαζί το μήνυμα κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού», κατέληξε.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οι πωλητές της σχεδίας αγωνίζονται καθημερινά με αξιοπρέπεια να ξανασταθουν όρθιοι για μια νέα αρχή στη ζωή τους. Τους αξίζει ο θαυμασμός και η στήριξη μας. Πολλά συγχαρητήρια στους φίλους και υποστηρικτές του περιοδικού που συμμετέχουν στο πλαίσιο της διεθνούς εβδομάδας πωλητών περιοδικών δρόμου στέλνοντας όλοι μαζί το μήνυμα κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. #shedia #νendorweek2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις