Με ανακοίνωσή της... καληνυχτίζει τον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας την συνέντευξη του πρωθυπουργού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία τονίζει ότι Τσίπρας και Καμμένος «κοροϊδεύουν σε πλήρη συνεννόηση τους πολίτες»,σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός «δεν άκουσε ποτέ τον Πολάκη να προαναγγέλλει φυλακίσεις».

Ολόκληρη η ανακοίνωση: «Επιβεβαιώθηκε πλέον και δια στόματος του κ. Τσίπρα ότι με τον κ. Καμμένο συνεχίζουν να κοροϊδεύουν σε πλήρη συνεννόηση τους πολίτες.

Είναι πράγματι εντυπωσιακό ότι ο πρωθυπουργός αποκάλυψε... χαλαρά ότι ο κ. Καμμένος, αφού καταψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, θα συνεχίσει να τον στηρίζει για να μην χάσουν για λίγους ακόμη μήνες τις καρέκλες τους. Κατά τα άλλα ουδεμία έκπληξη προκαλεί πια ότι ο κ. Τσίπρας δεν ντρέπεται να λέει τόσα ψέματα δημοσίως.

Δεν άκουσε ποτέ τον Παύλο Πολάκη να προαναγγέλλει φυλακίσεις, δεν είδε τον Πάνο Καμμένο να κατηγορεί τον Νίκο Κοτζιά ότι χρηματίζεται από τον Τζωρτζ Σόρρος, ενώ διέψευσε ότι η Εφη Αχτσιόγλου έκανε έφεση για να μην δοθούν τα αναδρομικά στους συνταξιούχους.

Προανήγγειλε, όμως, δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο. Δεν έχει νόημα να τις σχολιάσουμε. Οι πολίτες έχουν πια συνειδητοποιήσει πόσο κόστισαν στη χώρα μας τα «go back madame merkel” και τα «θα σκίσω τα μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο». Καλό βράδυ κ. Τσίπρα».