Με ένα... λογοπαίγνιο συνεχίστηκε η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά. Λίγη ώρα αφότου ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κινήματος ΠΡΑΤΤΩ, ο Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο twitter και αναφορά στους προηγούμενούς του υπαινιγμούς περί χρηματισμού, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ»... Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 και στο εξωτερικό». 

Νωρίτερα, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΡΑΤΤΩ στην ανάλυσή του για την επικαιρότητα, ανέφερε σχετικά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. 

«Η ηγεσία των ΑΝΕΛ ήταν ένας εν δυνάμει και για ένα μέρος των απαιτήσεων της αντιμνημονιακής μάχης σύμμαχος στη Σωτηρία, ήταν όμως ξένη ως προς μια κυβέρνηση αριστερός. Δεν είναι τυχαίο ότι στο πρώτο διάστημα της διακυβέρνησης υπό τον Αλέξη Τσίπρα έβγαζε το λαϊκό κοινωνικό στοιχείο της, στο δεύτερο όλο και περισσότερο έβγαζε έναν δεξιό λόγο που μετασχηματιζόταν σε ακροδεξιό. Λόγο στον οποίο προστέθηκε, επιπλέον, η σύγχυση στην οποία περιήλθε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά τις αρχές του 2017. Σε αυτά τα πλαίσια η συνεργασία μαζί του ήταν αδύνατο να προχωρήσει».

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας την κόντρα μεταξύ Πάνου Καμμένου και Νίκου Κοτζιά, ανέφεραν:« Ολοι καταλαβαίνουν ότι λόγος για τον οποίο ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να απαντήσει σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις από κοινού με τον κ. Καμμένο λέγεται «ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ» και σχετίζεται και με τις σημερινές καταγγελίες του συναρχηγού του για τον κ. Κοτζιά.  Το ποιος εισέπραξε, ωστόσο, και τι από τη Συμφωνία των Πρεσπών θα κληθούν όλοι τους να το απαντήσουν στη βουλή».