«Σόου» με κατηγορίες κατά πάντων έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προερχόμενη από την Ένωση Κεντρώων, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου στη Βουλή. 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αν και πάσχουσα από λαρυγγίτιδα όπως αποκάλυψε στην αρχή της ομιλίας της, «σόλαρε» για ώρα από το βήμα της Βουλής χωρίς μάλιστα ιδιαίτερο ειρμό.  «Προσπαθώ να τα βγάλω πέρα με τα τέρατα» σημείωσε η κ. Μεγαλοοικονόμου για να συνεχίσει «Με έχουν ρίξει στο λάκο των φιδιών και προσπαθώ να κόβω κεφάλια». Χωρίς να αναφερθεί ποτέ σε υποκείμενο, η βουλευτής αναφέρθηκε και πάλι στον δισταγμό της να ξαναπολιτευτεί. 

Επαναλαμβάνοντας πολλές φορές πως «ντρέπομαι για το Κοινοβούλιο», πήρε τα κόμματα κατά σειρά. Απευθυνόμενη στα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε σεξιστές τους Γεράσιμο Γιακουμάτο και Βασίλη Οικονόμου.  Στρέφοντας το βλέμμα της, προς τα έδρανα του ΠΑΣΟΚ, σχολίασε τον χαρακτηρισμό «νεοκομμουνιστής» που χρησιμοποίησε η Φώφη Γεννηματά για τον πρωθυπουργό. «Απορώ πως τολμήσατε να πείτε νεοκομμουνιστή τον Αλέξη Τσίπρα. Απορώ πως το δέχθηκαν οι κομμουνιστές. Ευτελίσατε το ΚΚΕ, που ήταν αντάρτες στην Εθνική Αντίσταση, ενώ οι δεξιοί ήταν με τους κουκούλες». 

Γυρνώντας στις… ρίζες και την κόντρα της με την Ένωση Κεντρώων για την έδρα που δεν παρέδωσε ποτέ σημείωσε «Όσο για τον κ. Λεβέντη, είπε χθες σε ομιλία του να ετοιμάσουμε το Γουδή. Για εμφύλιο λέει όπως και η Χρυσή Αυγή. Ότι πρέπει να ετοιμαζόμαστε για τη Μακρόνησο. Ντρέπομαι για την ελληνική Βουλή».  Εξηγώντας για πολλοστή φορά την επιλογή να ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε «Εγώ ήμουν ανεξάρτητη είδα τα πράγματα καθαρά και παρόλες τις προτάσεις επέλεξα να πάω στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είπα καλύτερα με τους ηττημένους και καθαρούς παρά με τους νικητές και βρώμικους».

Δεν δίστασε μάλιστα να τα βάλει και με το κόμμα της, λέγοντας «Κατηγορώ τον ΣΥΡΙΖΑ που επί ένα χρόνο δεν βγήκε να με υπερασπιστεί, κανείς».  Έπειτα η πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και πλέον του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για την δράση του πατέρα της κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ αποκάλυψε ότι την έχει βαφτίσει η Σοφία Βέμπο! «Εμένα ο πατέρας μου, πολέμησε στην Αλβανία και μετά στο Ελ Αλαμέιν. Με έχει βαφτίσει η Βέμπο και είμαι περήφανη γι αυτό. Έχω τα παράσημά του και δεν δέχτηκε ποτέ να με βάλει στο Δημόσιο».