Κατεβαίνουν τα ταξί σε πανελλαδική στάση εργασίας στις 8 Νοεμβρίου. Και αυτό κατ’ ανάγκη για τους υπόλοιπους οδηγούς δεν είναι κακό. Δημιουργεί, βέβαια, προβλήματα στο κοινό που τα χρησιμοποιεί.

Αυτό, όμως, που προκαλεί την μεγαλύτερη έκπληξη για τη συγκεκριμένη απεργία, είναι ο λόγος για τον οποίο θα γίνει!

Η ΠΟΕΙΑΤΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων) «τραβάει» χειρόφρενο σε όλα τα ταξί προκειμένου τα μέλη της να συμμετέχουν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Ευελπίδων την ώρα κατά την οποία θα εκδικάζεται η αγωγή της BEAT κατά του Θύμιου Λυμπερόπουλου.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ενώ η αγωγή απευθύνεται προσωπικά στον κ. Θύμιο Λυμπερόπουλο , όχι με την θεσμική του ιδιότητα, αυτή του Προέδρου της ΠΟΕΙΑΤΑ, αλλά ούτε και στον κλάδο συνολικά, παρ' όλα αυτά ο ίδιος κατεβάζει όλα τα μέλη σε στάση εργασίας και υπογραμμίζει στη σχετική ανακοίνωση ότι στα δικαστήρια θα βρίσκεται και η ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών.

Αυτόκλητος υπερασπιστικής του κ. Λυμπερόπουλου και ο Πάνος Καμμένος που με tweet του έσπευσε να τον στηρίξει και να κάνει λόγο για «προσπάθεια τρομοκράτησης του προέδρου»…

Πόσα μέλη αριθμεί η ΠΟΕΙΑΤΑ; Μάλλον πολλά και μαζί με τις οικογένειές τους ακόμα περισσότερα… Έτσι εξηγείται η ένθερμη υποστήριξη του προέδρου των ΑΝΕΛ στον εκπαραθυρωμένο πλέον από τη ΝΔ, Θύμιο Λυμπερόπουλο!