Ειδήσεις επιφύλασσε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής για τους εργαζομένους του κόμματος που έγινε νωρίτερα στα κεντρικά γραφεία της οδού Πειραιώς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινωσε τις υποψηφιότητες πέντε γραμματέων του κόμματος, στις τρεις περιφέρειες της Β' Αθηνών. Πιο συγκεκριμένα, ο γραμματέας Παραγωγικών Τομέων Βασίλης Ξυπολητάς θα είναι υποψήφιος στον βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών, όπως και ο γραμματέας Επιστημονικών Φορέων Νίκος Κωστόπουλος και η γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμματος Ζωή Ράπτη. Ακόμα, στον νότιο τομέα θα είναι υποψήφιος ο γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Τάσος Γαϊτάνης, αλλά και ο γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων του κόμματος Βασίλης Σπανάκης.

Πέρα από τις ευχές για τις γιορτές και για το νέο έτος, αλλά και τις ευχαριστίες προς τους εργαζομένους για όλη τη δουλειά που έγινε μέσα στο 2018, ο κ. Μητσοτάκης προανήγγειλε ανακατατάξεις στις γραμματείες της Νέας Δημοκρατίας, καθώς οι ανακοινώσεις για υποψηφιότητες γραμματέων του κόμματος θα συνεχιστούν.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έχει άλλωστε ανακοινώσει πως από τις 10 Ιανουαρίου και έπειτα, θα δίνονται στην δημοσιότητα τα ονόματα των γραμματέων που θα διεκδικήσουν ψήφο στις επικείμενες κάλπες.