Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας, συναντήθηκαν στο πλαίσιο της παρουσίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης, Αγίου Δημήτρη.

Η φωτογραφία της συνάντησης είναι ουσιαστικά και η επισημοποίηση της υποστήριξης της Νέας Δημοκρατίας, στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος είχε κατέβει στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, ως «γαλάζιος αντάρτης» απέναντι στην επίσημη του Γιάννη Ιωαννίδη. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ήταν μάλιστα και αντίπαλος του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη στην «κούρσα» για την ηγεσία του κόμματος το 2015.

Οι δυο άνδρες, συζήτησαν ζητήματα της Περιφέρειας αλλά και τις ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις της τρέχουσας επικαιρότητας. Ο Πρόεδρος της ΝΔ ευχήθηκε καλή δύναμη στον κ. Τζιτζικώστα για τον προεκλογικό αγώνα των περιφερειακών εκλογών, που πρακτικά έχει ήδη αρχίσει.

Του επανέλαβε, τέλος, την αμέριστη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμησή του για το μέχρι σήμερα έργο του στην Περιφέρεια.