Αποστολή στο Στρασβούργο

«Ελπίζω η αναθεώρηση του Συντάγματος να αλλάξει την άθλια ρύθμιση περί ευθύνης υπουργών» δηλώνει στο Reader.gr ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Η δικαιοσύνη μετά από μία πολύχρονη καθυστέρηση άρχισε να εφαρμόζει τα νόμιμα» λέει ο κ. Παπαδημούλης με αφορμή την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου.

«Θέλω να πιστεύω ότι όλα τα πολιτικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένου του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, δε θα επιτεθούν στην Δικαιοσύνη γι’ αυτή της την απόφαση και δε θα κρυφτούν πίσω από προσχήματα περί δήθεν πολιτικών σκοπιμοτήτων», συνεχίζει και σχολιάζει πως «κανείς μέχρι τώρα στην Ελλάδα δεν πίστευε ότι μόνο ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε βάλει το χέρι στο μέλι».

«Το Σύνταγμα προβλέπει τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν» δηλώνει στο Reader.gr ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει: «ελπίζω η αναθεώρηση του Συντάγματος να αλλάξει και αυτήν την άθλια ρύθμιση περί ευθύνης υπουργών. Το άρθρο 86, παρ. 2, το οποίο διευκόλυνε τη γρήγορη παραγραφή και την ατιμωρησία».