Μια σουίτα σε ξενοδοχείο στην παραλία της Αττικής επέλεξε η καγκελάριος της Γερμανίας για να διανυκτερεύσει εχτές το βράδυ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η  Άνγκελα Μέρκελ, αφού απήλαυσε το χθεσινό δείπνο της με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, κατευθύνθηκε με την αυτοκινητοπομπή της στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, προκειμένου να περάσει τη νύχτα της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η προεδρική σουίτα του συγκεκριμένου ξενοδοχείου, όπου κοιμήθηκε η καγκελάριος της Γερμανίας, κοστίζει 5.000 ευρώ ανά διανυκτέρευση, με την υψηλή πολυτέλεια να είναι πασιφανής σε κάθε της γωνιά, σε κάθε της λεπτομέρεια.

Είναι εξοπλισμένη με ένα υπέρκομψο master bedroom με θέα στο Σαρωνικό, διαθέτει τραπεζαρία 8 ατόμων, αλλά κι ένα μπάνιο με υδρομασάζ και χαμάμ, πραγματικό έργο τέχνης.

Κατόπιν απαιτήσεως της ίδιας της Άνγκελας Μέρκελ, η σουίτα που επιλέχθηκε για την ξένη ηγέτιδα ήταν στον τελευταίο όροφο του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου, με τα μέτρα ασφαλείας, όπως ήταν φυσικό, να είναι δρακόντεια.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ξενοδοχείο, «το Divani Apollon Palace & Thalasso είναι γνωστό για τη μοναδική του τοποθεσία κι εκτός από υψηλού επιπέδου ανέσεις, διαθέτει επίσης υψηλά πρότυπα ασφαλείας και για αυτό το λόγο επιλέγεται για τη διαμονή VIP προσώπων.
 
Στο Divani Apollon Palace & Thalasso, έχουν φιλοξενηθεί σημαντικοί και ιστορικοί ηγέτες κρατών, καθώς συνδυάζει ασφάλεια, υψηλές υπηρεσίες, πολυτέλεια και ιδιωτικότητα.

«Είναι τιμή για όλους εμάς στον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη, που η καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας προτίμησε ένα ξενοδοχείο του Ομίλου μας για την διαμονή της στην Αθήνα», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Δείτε τις φωτογραφίες: