Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε τον Αλέξη Γεωργούλη στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος που έγινε στο ΣΕΦ.

«Κάποιοι είπαν πως δεν χωρούν πολλοί Αλέξηδες, εγώ είμαι μεγαλόψυχος και θα καλέσω τον Αλέξη τον Γεωργούλη» είπε με χιούμορ ο πρωθυπουργός κατά την παρουσίαση της υποψηφιότητας του αγαπημένου ηθοποιού.

Ο πρωθυπουργός είχε μια χιουμοριστική ατάκα σχεδόν για όλους. Στον Κώστα Αρβανίτη σχολίασε ότι θυμίζει τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, ενώ δεν άφησε ασχολίαστες και τις οπαδικές προτιμήσεις του Πέτρου Κόκκαλη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στο νούμερο 13 (στη σειρά παρουσίασης των υποψηφίων ευρωβουλευτών) το έφερε η μοίρα να είναι ο Κόκκαλης ο οποίος είναι Ολυμπιακός, κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά εγώ κρατάω ότι είναι εγγονός του Πέτρου Κόκκαλη».

Την υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά ξέχασε -προς στιγμήν- να παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας: «Εντάξει παιδιά ξεχάσαμε την Κουντουρά, αλλά αυτή έχει σαρώσει όλα τα βραβεία στον Τουρισμό» έσπευσε να συμπληρώσει ο πρωθυπουργός.

Τέλος, με ένα σαρδάμ έκλεισε την παρουσίαση των 42 υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας. Θέλοντας να «αποθεώσει» την ομάδα του, τη χαρακτήρισε ως ντριμ... λιγκ! Γρήγορα ωστόσο διόρθωσε μόνος του το λάθος και ευχαρίστησε την ντριμ τιμ του!