«Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί ο Καρυωτάκης ήταν τόσο λυπημένος σε μια τόσο όμορφη πόλη (Πρέβεζα)» είπε η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυ Φλέσσα, προκαλώντας την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα, η οποία απάντησε με... ιδιαίτερο χιούμορ, όπως συνηθίζει.

Η δήλωση της Βίκυς Φλέσσα, που επισκέφτηκε την Πρέβεζα στο πλαίσιο της προεκλογικής της περιοδείας, έγινε viral στα social media, με τους χρήστες να σχολιάζουν με δηκτικό τρόπο τη σύνδεση που έκανε η παρουσιάστρια μεταξύ του όμορφου τοπίου και της αυτοκτονίας.

Η Έλενα Ακρίτα από την πλευρά της, απέδωσε «τη δυσφορία του ποιητού» στις «κάργες που κοπανουσαν τις μαύρες στέγες και τα κεραμίδια και στις γυναίκες που καθάριζαν κρεμμύδια. Ο συνδυασμός αυτός ντάπα ντουπα οι κάργες βάλε και την κρεμμυδίλα δεν το αντέχει άνθρωπος αυτό το χάλι κι αυτοκτονεί. Και η Μαρία η Πολυδούρη που τον είχε αγαπητικό τα ίδια του έλεγε ‘βρε Κώστα μου πού να τρέχεις ν’ αυτοκτονείς τώρα ολίγη υπομονή κι η ρουφιάνα η καργια κάποτε θα τον βγάλει τον καρασκασμό η δε κρεμμυδίλα φεύγει όταν το τσιγαρισεις λιγουλάκι’».

Στην ανάρτησή της στο Facebook η ηθοποιός επικαλείται με αρκετή δόση χιούμορ και δηκτικότητας και τους Καβάφη και Σεφέρη ενώ κλείνει το ποστ με το hashtag #μαςτηζητάνεκιαπόάλλεςχώρες!