Ένα…ευτράπελο περιελάμβανε η σημερινή ανακοίνωση για τους διορισμούς των δικαστικών αντιπροσώπων για τις επικείμενες, τριπλές εκλογές στις 26 Μαϊου. 

Και αυτό γιατί εκ των διορισθέντων είναι η…υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, η οποία, ως γνωστόν, είναι νομικός . Παρ' όλα αυτά, ως υπουργός, θα έπρεπε να εξαιρείται αυτοδικαίως, συνεπώς πρόκειται λογικά για λάθος του portal της Ολομέλειας, όπου δεν ενσωματώθηκαν σωστά τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν από τους Δικηγορικούς Συλλόγους. Βεβαίως, πρόκειται για διαδικαστικό ζήτημα και προφανώς η υπουργός δεν θα πάει ως δικαστική αντιπρόσωπος σε εκλογικό τμήμα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στη Μενεμένη, όπου διορίστηκε.

Μάλιστα, κατά τις πληροφορίες του Reader.gr, από τη μη εξαίρεση, έχουν προκύψει αποφάσεις διορισμού και για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή (αναπληρωματικός στην Πιερία), για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ( διορίστηκε στον Λαγκαδά), για τον εκπρόσωπο Τύπου της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά ( διορίστηκε στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης) αλλά και για τον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή της ΝΔ Σταύρο Καλαφάτη (αναπληρωματικός στην Ημαθία). Μάλιστα, κατά νεότερες πληροφορίες, στη λίστα των εκ παραδρομής διορισμών περιλαμβάνονται περίπου 50 πολιτικά πρόσωπα, όπως π.χ. ο Νίκος Δένδιας, η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο Κώστας Τζαβάρας, ο Κώστας Γκιουλέκας κ.α.

Το ότι έχει γίνει λάθος στο σύστημα, πάντως, δεν σημαίνει ότι ο κατά παράβλεψιν διορισμός της υπουργού, αλλά και των άλλων πολιτικών στελεχών, δεν είναι από τα αστεία παραλειπόμενα αυτών των εκλογών. 

Η απόφαση διορισμού της υπουργού, όπως περιήλθε στο Reader.gr: