«Για να διατηρηθεί ο έρωτας, η αγάπη και μία σχέση νομίζω είναι κάτι απλό αλλά και δύσκολο. Πρέπει να μην απομυθοποιείς, να έχεις ψηλά πάντα τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, να μην τον θεωρείς δεδομένο. Είμαι 32 χρόνια με τον Γιώργο αλλά είναι τόσο πολυσχιδής προσωπικότητα, οι ενασχολήσεις μας είναι τόσο πολυποίκιλες στη διάρκεια της μέρας, οπότε δεν μας δίνεται η ευκαιρία να μπούμε στη ρουτίνα, τη γκρίνια και όλο αυτό», είπε η Μαρίνα Πατούλη στο STAR.

Παράλληλα ανέφερε ότι στη σχέση της με τον Γιώργο Πατούλη αυτή είναι που έχει περισσότερα νεύρα και «τις κρίσεις τις κάνω εγώ και εκείνος τις διαχειρίζεται. Δεν μπορεί θα βαρεθεί γι αυτό τον έχω σε μία εγρήγορση. Δεν είμαι γκρινιάρα αλλά είμαι απαιτητική σε αυτά τα οποία βάζω στόχους, οικογενειακούς στόχους, επαγγελματικούς στόχους».

«Με θαυμάζει ο άντρας μου, το λέει σε φίλους, αλλά εμένα μου το δείχνει έμμεσα. Δεν θέλει να πάρουν τα μυαλά μου αέρα», συμπλήρωσε.

«Η γυναίκα είναι και μητέρα και νοικοκυρά και επαγγελματίας και αν έχουν αυξηθεί τα διαζύγια είναι επειδή υπάρχει σύγχυση ρόλων, όταν ο ένας πάει να πάει το ρόλο του άλλου. Είναι πολύ αφροδισιακό για τη γυναίκα να βλέπει τον άνδρα να βιδώσει, ο Πατούλης δεν το κάνει αυτό, εμένα μου αρέσει» ανέφερε η Μαρίνα Πατούλη.

Σύμφωνα με την ίδια, ο σύζυγός της «μάλλον είναι εγωιστής και δεν μου δείχνει ότι ζηλεύει. Εγώ θέλω πάντα να είμαι αληθινή και αυθεντική και μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι. Οπότε τα πετάω χύμα. Νομίζω πως μια γυναίκα που δείχνει τη ζήλια ή το ενδιαφέρον της κολακεύει τον άνδρα. Η ζήλια με μέτρο είναι ένδειξη ενδιαφέροντος. Στη σχέση μας με τον Γιώργο δεν μου έχει πει για το ντύσιμό μου αν και έχω ακούσει τα μύρια όσα».

Μάλιστα, η Μαρίνα Πατούλη λέει πως προέρχεται από μια παραδοσιακή οικογένεια και με τον τρόπο που ντύνεται οι συμμαθητές της δεν την αναγνωρίζουν πλέον.

«Οι γυναίκες θέλουν να βλέπουν να προάγονται γυναίκες δυναμικές» είπε η κυρία Πατούλη.