Θετικές εντυπώσεις άφησε η χθεσινή προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη μπροστά στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου, όπου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περιέγραψε τις βασικές θέσεις της ΝΔ, εστιάζοντας στις αναπτυξιακές δυνατότητες της Κρήτης σε όλους τους τομείς.

Ειδικότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε την πεποίθηση του ότι η Κρήτη μπορεί να βαφτεί «γαλάζια», τονίζοντας ότι «είμαστε εδώ για χτίσουμε γέφυρες και να ενώσουμε όλους τους Έλληνες».

Εξάλλου, και ο Γραμματέας του Κόμματος και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος στην σύντομη εισαγωγή του είπε «δε σας ζητάμε να γίνετε νεοδημοκράτες. Σας ζητάμε να στηρίξετε την αυτοδύναμη Ελλάδα και την ισχυρή ανάπτυξη ψηφίζοντας Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιστότοπο cretapost.gr, στο τέλος της εκδήλωσης, και καθώς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποχωρούσε από το λιμάνι, ένας πολίτης ακούστηκε να λέει «Κυριάκο εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ. Όμως θα σε ψηφίσω, γιατί πιστεύω σε αυτά που λες και ότι την επόμενη μέρα θα ζούμε σε μια καλύτερη Ελλάδα».

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου: