Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως ακόμα δεν του έχουν στείλει τη σημαία του ΠΑΣΟΚ ενώ απαντώντας στη Φώφη Γεννηματά, χωρίς να την κατονομάσει, είπε: «Επειδή άκουσα και μια κριτική, αντιμετώπισα με σεβασμό τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ, διότι δεν πρέπει να ξεχνάτε πως εγώ και εσείς μεγαλώσαμε σε μια γενιά όπου υπήρχε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ».

Υπενθυμίζεται πως η κυρία Γεννηματά είχε δηλώσει πως «η σημαία και τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ και ό,τι συμβολίζει το ΠΑΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία δεν είναι σουβενίρ. Καλά κάνει και ζητάει τη σημαία για το γραφείο του, επειδή άκουσα ότι την ξέχασε μπορώ να του τη στείλω να την έχει. Καλό είναι να θυμάται όμως πως ό,τι συμβολίζει η σημαία του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να το σέβεται, γιατί θα το βρει απέναντί του. Εμείς θα είμαστε το προοδευτικό αντίβαρο στις ανεξέλεγκτες πολιτικές της ΝΔ και απέναντι στα εργασιακά δικαιώματα και απέναντι στο κοινωνικό κράτος και απέναντι στα δημόσια αγαθά. Να είναι σίγουρος ο κ. Μητσοτάκης ότι με όλες μας τις δυνάμεις θα είμαστε το αντίβαρο που χρειάζεται η χώρα. Και στη δική του ανεξέλεγκτη κυριαρχία και απέναντι στην ανευθυνότητα της αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί είμαστε δύναμη σταθερότητας».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δώσει συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και οι Θανάσης Πασσάς, Φάνης Λαμπρόπουλος και Νίκος Ράπτης τον υποδέχτηκαν στην εκπομπή με σημαίες και μπλουζάκια του ΠΑΣΟΚ.

Αργότερα μέσω Twitter πόσταρε μία φωτογραφία από τη συνέντευξη ζητώντας να του στείλουν τη σημαία του ΠΑΣΟΚ.

«Παιδιά ξέχασα να πάρω τη σημαία, μπορείτε να μου τη στείλετε; Πειραιώς 62, Μοσχάτο» έγραψε με χιουμοριστική διάθεση στο twitter ο αρχηγός της ΝΔ.