Ένα «ρ» παραπάνω προκάλεσε την μήνιν του κ. Μπογδάνου, ο οποίος με σχόλιό του στο meaculpa.gr και στο twitter τα... έψαλε στον κ. Αρβανίτη.

Συγκεκριμένα σχολίασε: Ως γνωστόν, η τέχνη και η ποίηση είναι πράγματα αριστερά. Κι ο αριστερός οφείλει να τα τιμά, για να έχει ηθικό πλεονέκτημα. Για να είναι «πιο άνθρωπος» από τους άλλους και γενικώς ανώτερος. Κάπως έτσι σκέφτηκε κι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, κι είπε να ποστάρει κάτι τιμητικό για τον Λόρκα, επ´ευκαιρία της επετείου θανάτου του.

«Το κακό είναι πως ο άνθρωπος που έγινε πρωτοκλασάτο τηλεοπτικό πρόσωπο και κατόπιν καλοπληρωμένο μέλος του ευρωκοινοβουλίου επειδή αποκάλεσε πρώην πρωθυπουργό «μαλάκα», μάλλον έχει τόση σχέση με τον εκτελεσθέντα Ισπανό ποιητή και συγγραφέα, όση έχει και με την αλήθεια στο δημόσιο λόγο. Έτσι, κατέληξε να ποστάρει την τιμητική του ανάρτηση δίνοντας στον ποιητή λάθος όνομα! Αντί για Φεντερίκο, ο Αρβανίτης είπε να φανεί γαλαντόμος και να προσθέσει κι ένα ρω παραπάνω, κι έγραψε τον Λόρκα Φρεντερίκο».

Ο κ. Μπογδάνος πόσταρε το σχόλιό του στο twitter και λίγο αργότερα επανήλθε λέγοντας «Το παρόν δεν διεκδικεί, βέβαια, δάφνες σοβαρού ρεπορτάζ. Περισσότερο, αποτελεί μια μικρή, επιτηδευμένη άσκηση του meaculpa στην όζουσα και ψευδολόγο δημοσιογραφία του στυλ που εσχάτως δουλεύουν εντατικά τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ.»