Δυναμικό ξεκίνημα έχει κάνει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος φιλοδοξεί σε λίγες εβδομάδες να είναι ο διάδοχος του απερχόμενου προέδρου, Κώστα Δέρβου. 

Την ίδια ώρα, πέραν της προσωπικής παρουσίας του κ. Μαρινάκη, με εξαιρετικά ικανοποιητικούς ρυθμούς κινούνται και οι εγγραφές στο ηλεκτρονικό σύστημα members.onned.gr, στο οποίο εγγράφονται όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο συνέδριο της γαλάζιας νεολαίας, στις 4 Οκτωβρίου. Όπως επισημαίνεται, υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, τόσο από ήδη υφιστάμενη μέλη, όσο και από νεοεγγεγραμμένα, με πολύ μεγάλο αριθμό να προέρχεται από τις ηλικίες 17 ως 24. Έτσι, επιτελείς της ΟΝΝΕΔ αναφέρουν ότι θα είναι το πιο σημαντικό συνέδριο και θα καταγραφεί σημαντική ανανέωση. 

Υπενθυμίζεται ότι το σύστημα ανάδειξης συνέδρων θα είναι ανοιχτό ως τις 20,9, ενώ πέραν του κ. Μαρινάκη, ο οποίος εγκαινίασε την καμπάνια του «ΟΝΝΕΔ για όλους», δεν έχει υπάρξει άλλη υποψηφιότητα. Στόχος, εν προκειμένω, θα είναι η διεύρυνση της γαλάζιας νεολαίας, αλλά και η αύξηση της παρεμβατικότητά της. 

Γ. Ευγ