«Κύριε Τζιτζικώστα, μη ζητάτε συγγνώμη επειδή ο αγαπημένος σας σκηνοθέτης είναι ο Σειρηνάκης γούστα είναι αυτά αλίμονο» έγραψε στο Facebook με το χαρακτηριστικό της δηκτικό ύφος η ηθοποιός.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έκανε κάποια... τουλάχιστον ατυχή σεξιστικά σχόλια κατά την ανταλλαγή των Πρωτοχρονιάτικων ευχών με τις εργαζόμενες της Περιφέρειας.

Με αφορμή την κατασκευή στούντιο κινηματογράφησης στη Θεσσαλονίκη, ο εκπρόσωπος του Film Office ζήτησε χαριτολογώντας από τον κ. Τζιτζικώστα να μπορέσουν όλες οι γυναίκες της Διεύθυνσης να λάβουν μέρος στις κινηματογραφικές παραγωγές.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ρώτησε τις εργαζόμενες σε τι είδους ταινία θα ήθελαν, προσθέτοντας: «Προσέξτε τι θα πείτε». «Άκουσα ότι από τις πρώτες ταινίες που θα γυριστούν θα είναι του Σειρηνάκη» πρόσθεσε ο περιφερειάρχης.

Μετά τις αντιδράσεις ο Απόστολος Τζιτζικώστας ζήτησε συγγνώμη με ανάρτησή του στο Twitter.

«Ατυχέστατη και τελείως λάθος η αναφορά μου προς τις εργαζόμενες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με τρόπο που ούτε με εκφράζει, ούτε με χαρακτηρίζει, για οποιαδήποτε γυναίκα. Για αυτό και η συγγνώμη μου είναι απολύτως ξεκάθαρη και ειλικρινής» τόνισε.