Ικανοποιητική κρίθηκε από τους διοργανωτές η προσέλευση στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε σήμερα Τετάρτη, ο σύλλογος των υπαλλήλων της Βουλής των Ελλήνων.

Συγκεκριμένα από τους σχεδόν 150 προσελθόντες, πάνω από 135 εργαζόμενοι έδωσαν αίμα, μεταξύ των οποίων και δύο βουλευτές, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Το αίμα συνέλεξε κλιμάκιο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» και πραγματοποιήθηκε στο Εντευκτήριο της Βουλής.

Όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ γιατροί του «Γ. Γεννηματάς» και εκπρόσωποι του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής, η προσέλευση κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, κρίνεται ωστόσο παραπάνω από ικανοποιητική, δεδομένου και των εποχικών ιώσεων που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα.

Οι δύο βουλευτές μάλιστα στάθηκαν υπέρ της αιμοδοσίας με αναρτήσεις τους στα social media.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με μήνυμα του στο Facebook ανέφερε:

«Δεν πονάει, δεν παίρνει ώρα, δεν κοστίζει, σώζει ζωές και ευεργετεί ανωνύμως και αδιακρίτως.

Κρίμα, που μόνο δύο βουλευτές συμμετείχαμε στη σημερινή αιμοδοσία στο εντευκτήριο του κοινοβουλίου. Την επόμενη περισσότεροι!»

Δείτε το ποστ:

Από την πλευρά της η Όλγα Κεφαλογιάννη έγραψε στο Twitter:

«Δίνοντας αίμα σώζεις ζωές. Στην εθελοντική αιμοδοσία στη Βουλή ανταποκρίθηκαν δεκάδες εργαζόμενοι, δυστυχώς όμως ακόμα μία φορά ελάχιστοι συνάδερφοι. Εγώ θα δηλώνω πάντα παρούσα, με την ευχή η ανταπόκριση όλων να είναι κάποια στιγμή καθολική».

Δείτε το tweet: