Σε συνέντευξη του στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη, ο ηθοποιός εξέφρασε την αγάπη του για την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, με την οποία εδώ και αρκετό καιρό είναι ζευγάρι.

«Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που την αγαπώ και με αγαπάει πολύ. Είναι σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, ο οποίος πιστεύει πάρα πολύ σε μένα. Έρχεται στις πρόβες μου, στις γενικές δοκιμές, στις παραστάσεις μου, ατελείωτες φορές, σε φάση που της λέω 'δεν κουράστηκες;», είπε αρχικά ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Στη συνέχεια ανέφερε τον σημαντικό ρόλο που παίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα παιδιά του, χαρακτηρίζοντας την «δώρο».

«Η Ζωή είναι ένα δώρο για τα παιδιά μου και τη ζωή μου. Τα αγαπάει και την αγαπούν. Τους δίνει πολύ χρόνο και αγάπη».

Τέλος μίλησε για το πώς γνωρίστηκαν ανέφερε:

«Την περίοδο του δημοψηφίσματος της έστειλα ένα mail χωρίς να γνωριζόμαστε καν, όπου της δήλωνα τη διάθεσή μου να βοηθήσω στον μεγάλο αγώνα που έκανε. Δεν βρεθήκαμε τότε, παρά μήνες αργότερα, σε μια παράσταση του Θεάτρου Τέχνης, όπου συναντηθήκαμε και της είπα αστειευόμενος να κοιτάξει το mail της. Μιλήσαμε πάρα πολλή ώρα μέχρι που άδειασε το θέατρο. Συνεννοηθήκαμε να μιλήσουμε την επομένη, γιατί τότε ήταν έτοιμη να ανακοινώσει το κόμμα της, την Πλεύση Ελευθερίας, και έτσι ξεκινήσαμε να συναντιόμαστε, να συζητάμε για πράγματα που αφορούν την πολιτική και να αναλύουμε τα πράγματα που μας απασχολούν, έχοντας απέναντί μου ένα σπάνιο μυαλό και έναν υπέροχο άνθρωπο».

Διαβάστε Ακόμα:

«Απολογήθηκε» ο Κουμουτσάκος για τη Θεία Κοινωνία - «Πυρά» από ΣΥΡΙΖΑ

«Καρφί» Χαρδαλιά για Κουμουτσάκο: Όλοι χριστιανοί είμαστε, κάποιοι δεν κάνουμε επίδειξη