Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Βηματοδότης» στο «Το Βήμα της Κυριακής» ο πρωθυπουργός μόλις είδε τη φωτογραφία του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργου Κουμουτσάκου, να λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία σε εκκλησία στο Νέο Ψυχικό, έκανε «έξαλλο» τον πρωθπουργό.

Μάλιστα ο Κυριακός Μητσοτάκης προσθέτει ο «Βηματοδότης» την «κοίταξε πολλή ώρα χωρίς να μιλά» και «παριστάμενοι στο πρωθυπουργικό γραφείο λένε ότι η οργή του κυρίου Μητσοτάκη είναι χειρότερη όταν δεν ξεσπάει».

Τέλος ο «Βηματοδότης» καταλήγει ότι «ο κύριος Κουμουτσάκος, το σίγουρο είναι ότι πρόσθεσε άλλο ένα ατόπημα στη μακρά λίστα ατοπημάτων που έχουν για εκείνον στο Μαξίμου».

Υπενθυμίζεται ότι τη στάση του κυρίου Κουμουτσάκου επέκριναν τόσο ο Νίκος Χαρδαλίας, όσο και ο Ηλίας Μόσιαλος, ενώ ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, προσπάθησε να «απολογηθεί», εξηγώντας τη συμπεριφορά του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του «Βηματοδότη»

«Έξαλλος, μου λένε οι πηγές μου από το Μαξίμου, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γιώργο Κουμουτσάκο. Όταν η φωτογραφία με την οποία τροφοδότησε την επικαιρότητα μέσω του εκκλησιαστικού site Romfea έφτασε στο γραφείο του, ο Πρωθυπουργός την κοίταξε πολλή ώρα χωρίς να μιλά.

Σε αυτήν ο κ. Κουμουτσάκος απεικονίζεται να λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία στον ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης και τους ιερείς χωρίς μάσκα. Παριστάμενοι στο πρωθυπουργικό γραφείο λένε ότι η οργή του κ. Μητσοτάκη είναι χειρότερη όταν δεν ξεσπάει, και όλοι στην κυβέρνηση γνωρίζουν την αγωνία του να σταλούν τα σωστά μηνύματα προφύλαξης από την πανδημία στην κοινωνία.

Ο χειρισμός της Εκκλησίας είναι μια λεπτή υπόθεση την οποία έχει αναλάβει αποκλειστικά το Μέγαρο Μαξίμου και η Θεία Κοινωνία είναι το πιο “καυτό” ζήτημα της μεταξύ τους ”διαπραγμάτευσης”. Άγνωστο γιατί χώθηκε στη μέση ο κ. Κουμουτσάκος, το σίγουρο είναι ότι πρόσθεσε άλλο ένα ατόπημα στη μακρά λίστα ατοπημάτων που έχουν για εκείνον στο Μαξίμου».

Διαβάστε Ακόμα:

Πέτσας για Τσίπρα: Άλλαξε logo δεν άλλαξε λόγο γιατί ζει στο παρελθόν του

Τσίπρας: Ανεύθυνο να ζητήσω εκλογές όσο διαρκεί η πανδημία – Αισθάνομαι έτοιμος να κυβερνήσω ξανά χθες όχι αύριο