Ο κ. Πέτσας αναφερόμενος στο αυριανό πρωτοσέλιδο (Κυριακή, 4 Οκτωβρίου) της «Δημοκρατίας» , μιλά για «συκοφαντικό» περιεχόμενο και απειλεί ότι θα κινηθεί «εξωδίκως και δικαστικώς» για το εν λόγω δημοσίευμα.

«Κάποιοι επιχειρούν να επιρρίψουν ευθύνες, σε έναν άνθρωπο που τιμά με τον καθημερινό του αγώνα την τοπική αυτοδιοίκηση, με μοναδικό του "μειονέκτημα" το γεγονός ότι τυγχάνει συγγενής μου», τονίζει ο κ. Πέτσας σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος, υποστηρίζει πως «είναι θλιβερό και ανήθικο το γεγονός ότι η "Κυριακάτικη Δημοκρατία" επικαλούμενη ανώνυμες καταγγελίες σε βάρος συγγενούς μου επιχειρεί να δημιουργήσει παντελώς αβάσιμες εντυπώσεις σε βάρος μου. Και μάλιστα το κάνει ενώ γνωρίζει ότι η υπόθεση έχει ήδη πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες ενέργειες ενώπιον του Εισαγγελέως Πρωτοδικών Λαμίας, προκειμένου να αποκαλυφθεί η ταυτότητα όσων έχουν προβεί σε ενδεχόμενα παράνομες πράξεις».

«Τους ενημερώνω ότι θα κινηθώ εξωδίκως και δικαστικώς για το δημοσίευμα αυτό της εφημερίδας και το συκοφαντικό του περιεχόμενο», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Πέτσας.

Το πρωτοσέλιδο της «Δημοκρατίας» έχει τίτλο «Σκάνδαλο στην αυλή του Πέτσα» και «καταγγέλλουν τον πεθερό του υπουργού για φάμπρικα με επιδοτήσεις».

Στο δημοσίευμα προστίθεται ότι «Μοίρασαν δάσος 54.000 στρεμμάτων για να εισπράξουν ενισχύσεις εκατομμυρίων από την Ε.Ε. Με χαλκευμένα παραστατικά και χωρίς κανένα ζώο λεηλατούσαν χρήμα που αναλογούσε σε κτηνοτρόφους». 

Διαβάστε Ακόμα 

Κορονοϊός - Πέτσας: Τα μέτρα είναι πολλά, δεν θα πάρουμε άλλα

5.000 ευρώ θα δίνει το «Μακελειό» στον Θεοδωρικάκο για κάθε συκοφαντικό δημοσίευμα