«Ελπίζω ο Κυριάκος Μητσοτάκης να καταλάβει κάποια στιγμή τι φίδι κολοβό έχει στον κόρφο του», γράφει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με τον κ. Αντώναρο, «ο κύριος αυτος δεν ανήκει φυσικά ούτε κατά διάνοια στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Με σχέδιο κάποιων βρέθηκε εκει για να εξυπηρετήσει τις (μακρο)χρόνιες επιδιώξεις τους. Είναι μόνιμα στρατοπεδευμένος εκεί άπό όπου προέρχεται -- την αντιφιλελεύθερη φασιστοειδή, φιλοχουντική μισαλλόδοξη και ρατσιστική άκρα δεξιά, την οποία άλλωστε οί ίδιος στο παρελθόν δεν δίσταζε να αγιοποιεί, έμμεσα η άμεσα».

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Αντώναρος προέβη στη συγκεκριμένη ανάρτηση, σχολιάζοντας τον κ. Γεωργιάδη, τασσόμενος στο πλευρό του Αιμίλιου Λιάτσου στην πρόσφατη κόντρα του δημοσιογράφου με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Δείτε την πλήρη ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου στο Facebook, αλλά και το βίντεο από την αντιπαράθεση Λιάτσου-Γεωργιάδη που πυροδότησε την αντίδραση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Εγώ αυτό το πράγμα δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Τον φιλοξένησα πολλές φορές. Του έδωσε την εκπομπή για συνέντευξη δίωρη, τουλάχιστον 5 με 6 φορές. Έφτασε να παίρνει τηλέφωνα σε… ισχυρούς για να κάνουν κουμάντο στην Εκπομπή μου. Κουμάντο στην εκπομπή μου κάνω μόνο εγώ. Όπου και αν πάρει τηλέφωνο, όποιον και να παρακαλέσεις για να βγεις στην εκπομπή, δεν υπάρχει περίπτωση, αν δε θέλω εγώ να βγεις ποτέ», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Οταν του έστελνα email για να βγει στην εκπομπή μου με καλεσμένους, απαιτούσε πρώτα να του κάνω τετ-α-τετ συνέντευξη! Στον συγκεκριμένο κύριο που λέει τετράποδα τους δημοσιογράφους του KONTRA συνέντευξη δεν του κάνω ποτέ και δεν πρόκειται να ξαναπατήσει στην εκπομπή κι ας πάει όπου θέλει», ανέφερε ο κ. Λιάτσος.

Αφορμή στάθηκε ένα tweet κατά της εφημερίδας «KontraNews», το οποίο έκανε retweet στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης: