Με δεδομένο ότι η ΝΔ θέλει να πάρει τα ηνία στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, την περιφέρεια Αττικής, είναι απαραίτητη η συνεργασία του υποψηφίου με τους βουλευτές των εκλογικών περιφερειών της.

Κάπως έτσι, ο Γιώργος Πατούλης από κοινού με τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη βρέθηκαν απόψε για φαγητό στη γνωστή ταβέρνα «Καραβίτης» με τους βουλευτές της ΝΔ από Αθήνα, Πειραιά και το Υπόλοιπο Αττικής. Αντάλλαξαν συμβουλές και εμπειρίες, μιας και όλοι στο τραπέζι έχουν εμπειρία από καμπάνιες, ενώ οι Βασίλης Κικίλιας και Γιώργος Κουμουτσάκος είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τη δική τους εμπειρία κατά τη διεκδίκηση της περιφέρειας. Και, όπως το έγραψε στα social media ο Λευτέρης Αυγενάκης, ορισμένες ιστορίες από αυτές που ακούστηκαν στο τραπέζι, έχουν πάρει τον χαρακτήρα…θρύλου. 

Το παρών στον «Καραβίτη» χθες βράδυ οι Γιώργος Κουμουτσάκος, Βασίλης Κικίλιας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Νίκος Δένδιας, Γιάννης Τραγάκης, Θανάσης Μπούρας, Μάκης Βορίδης, Νικήτας Κακλαμάνης, Άννα Καραμανλή και Σοφία Βούλτεψη.