Δεκτή από τη σύζυγο του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Μάικλ Πενς, Κάρεν, έγινε η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Η κυρία Μπαζιάνα έγινε δεκτή στο Λευκό Οίκο και ξεναγήθηκε στο σπίτι του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, η Κάρεν Πενς. Άλλωστε αυτό επιτάσσει το πρωτόκολλο όταν απουσιάζει η Πρώτη Κυρία, η Μελάνια Τραμπ δηλαδή.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν εντυπωσιακή αφού επέλεξε να φορέσει ένα λευκό ταγέρ και ένα μαύρο ζωνάκι. Χαμογελαστή και… αέρινη η κυρία Μπαζιάνα ξεναγήθηκε στο σπίτι του αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα φαίνονται οι δυο γυναίκες να κάθονται σε έναν λευκό καναπέ και μπροστά τους να έχουν ένα τραπεζάκι, πάνω στο οποίο υπάρχει ένα πιάτο με βουτήματα.

Η κα Μπαζιάνα ξεναγήθηκε από την Κάρεν Πενς στους χώρους του σπιτιού και ενημερώθηκε για την ιστορία του ενώ υπέγραψε και στο βιβλίο των επισκεπτών.

Πάντως τα απρόοπτα δεν έλειψαν καθώς η Κάρεν Πενς έγραψε λάθος το επώνυμο της Περιστέρας στο Twitter, καθώς αντί να την γράψει στα αγγλικά Baziana, την έγραψε Baizana.

«Απολαυστική επίσκεψη της δρ. Μπέτυ Μπαζιάνα (Baizana) κατά την επίσημη επίσκεψη εργασίας του πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Ουάσινγκτον» ήταν το μήνυμα που συνόδευσε τις δυο φωτογραφίες.