Από την πλευρά του ο κ. Σέλτσας επεσήμανε πως ο συγκεκριμένος ιερέας «έχει δείξει και στο παρελθόν δείγματα τραμπουκισμού».

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας στο Επιμελητήριο Φλώρινας. Ο ιερέας αφού ευλόγησε την πίτα κάλεσε τον κ. Σέλτσα να κάνει δημόσια μετάνοια.

«Επειδή το αμάρτημά σας είναι δημόσιο, οφείλω και δημόσια να σας ελέγξω. Το αμάρτημα της προδοσίας της πατρίδας μας είναι μεγάλο» ξεκίνησε να λέει ο ιερέας στην ομιλία του, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να παρεμβαίνει αμέσως και να τον διακόπτει. 

Όταν ο ιερέας ξαναπήρε τον λόγο, συνέχισε λέγοντας: «Σας προτρέπω σε δημόσια μετάνοια. Ας κάνουμε όλοι την προσπαθεια να σώσουμε τη Μακεδονία για να σωθεί και η υπόλοιπη Ελλάδα».

«Λυπάμαι για το συγκεκριμένο περιστατικό. Η ορθοδοξία έχει διδάξει αγάπη και με τα όσα είπε για το πρόσωπό μου (φαντάζομαι και για την κυβέρνηση), αυτό δεν είναι αγάπη. Ο συγκεκριμένος (ιερέας) έχει δείξει δείγματα τραμπουκισμού κρεμώντας αβγά στο γραφείο μου, μετά από κάποιο συλλαλητήριο», απάντησε ο βουλευτής Φλώρινας.

Βίντεο: kozan.gr