«Με ρώτησε ένας φίλος προχθές ποιος είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος, που μοιάζει με τον καθηγητή του La casa de papel», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Instagram και επισημαίνει πως «αγωνίστηκε για να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός και να γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα των εργαζομένων».

«Η Αθήνα ανήκει στις νέες και στους νέους, στους ανθρώπους που ζουν στις γειτονιές της, στους πολλούς. Ο Νάσος είναι ένας από αυτούς!», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Με ρώτησε ενας φίλος προχθές ποιος είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος, που μοιάζει με τον καθηγητή του La casa de papel. Ο Νάσος αγωνίστηκε για να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός και να γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα των εργαζομένων. Η Αθήνα ανήκει στις νέες και στους νέους, στους ανθρώπους που ζουν στις γειτονιές της, στους πολλούς. Ο Νάσος είναι ένας από αυτούς! #lacasadepapel #athens #apotinarxi #Αθήνα #ΑνοιχτήΠόλη #anoixtipoli

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) στις

Ο Νάσος Ηλιόπουλος παρουσίασε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων το βράδυ της Παρασκευής. Δημήτρης Τζανακόπουλος, Όλγα Γεροβασίλη, Έφη Αχτσιόγλου, Κώστας Γαβρόγλου, Δημήτρης Βίτσας, Νίκος Μπελαβίλας,

Για την ιστορία, στις δημοσκοπήσεις ο κ. Ηλιόπουλος έρχεται τρίτος με ποσοστό 10,1%, πίσω από τον Κώστα Μπακογιάννη που συγκεντρώνει 38,3% και τον Παύλο Γερουλάνο που συγκεντρώνει ποσοστό 12%.