Άρωμα ανασύνταξης και εκλογικής ετοιμότητας είχε η συνεδρίαση των Κεντρικών Συμβουλίων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων και ΤΕΙ που έλαβε χώρα χθες.

Τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος περιλάμβαναν τόσο οργανωτικά ζητήματα, όπως για παράδειγμα το Μητρώο Στελεχών που πρόσφατα καθιερώθηκε, όσο και ζητήματα επικαιρότητας, με αιχμή του δόρατος τις εξελίξεις σε ΕΚΠΑ και ΟΠΑ, ενώ ολοκληρώθηκε και η διαδικασία ανάδειξης Κεντρικών Γραμματειών, κάτι που δεν είχε συμβεί εδώ και αρκετά χρόνια στα Πανεπιστήμια. Επιπλέον, παρουσιάστηκε η φετινή καμπάνια της οργάνωσης που, όπως υποστηρίζουν στελέχη της ΔΑΠ, έχει έντονα πολιτικά και αντικυβερνητικά χαρακτηριστικά και έγινε ιδιαίτερη μνεία στον προγραμματισμό δράσεων για τη νεοϊδρυθείσα πολιτική ακαδημία.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ προετοιμάζεται με έντονους ρυθμούς για όλες τις ανεξαιρέτως επικείμενες εκλογικές διαδικασίες, κάτι που μαρτυρά και η παρουσία, και στις δύο συνεδριάσεις, του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβου, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η παράταξη θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων σε μια χρονιά με αυξημένες εκλογικές και πολιτικές απαιτήσεις.

Γ. Ευγ