Το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Υπηρεσιών Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρ επισκέφθηκε σήμερα κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ, αποτελούμενο από τον πρόεδρο Κώστα Δέρβο, τον υπεύθυνο Οργανώσεων Αττικής Άγι Δήγκα, και τον τομεάρχη Δημόσιας Τάξης Βαγγέλη Αυγέρη. Το κλιμάκιο της γαλάζιας νεολαίας συναντήθηκε με τον Διοικητή του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Ι. Φωστιέρη και ξεναγήθηκε στα δύο επιχειρησιακά κέντρα των εγκαταστάσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ, σκοπός της επίσκεψης ήταν να ευχαριστήσουν οι εκπρόσωποί της το Π.Σ. για τη διαχρονική προσφορά του στη διάσωση ζωών και περιουσιών, αλλά και να συγχαρεί τους αρμόδιους για την άμεση ανταπόκρισή τους στις πρόσφατες καταστροφές της Δυτικής Αττικής. «Το επάγγελμα τους είναι λειτούργημα και η προσφορά τους δεν ξεπληρώνεται», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δέρβος. 

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ ενημερώθηκαν για την κατάσταση, τα προβλήματα και τις προκλήσεις στην υπηρεσία, υπογραμμίζοντας ότι ηανταπόκριση στις επιχειρησιακές ανάγκες είναι δύσκολη καθημερινά, τόσο λόγω της έλλειψης τεχνικών μέσων όσο και λόγω της  κατανομής του ήδη αποψιλωμένου προσωπικού. «Ως πολίτες, ευχαριστούμε το Πυροσβεστικό Σώμα για την διαρκή αφοσίωση και τις νίκες που σημειώνει καθημερινά στο πεδίο της πολιτικής προστασίας. Ως Οργάνωση, δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την ενδυνάμωση του Πυροσβεστικού Σώματος, τόσο με την αναγκαία στήριξη με υλικοτεχνικά μέσα, όσο και με την κάλυψη των αναγκών του σε ανθρώπινο δυναμικό και την αναβάθμιση του», σημειώνεται καταληκτικά στην ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ.