Στο πλευρό του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο τάσσεται ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο παίκτης του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες.

Ο πρωθυπουργός, με ανάρτησή του στο Instagram, στηρίζει έμπρακτα τα δύο αδέλφια. Φορά μάλιστα τη φανέλα του Αντετοκούνμπο από την Εθνική Ομάδα και τονίζει: «Σεβασμός και περηφάνια για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν εδώ και έκαναν την Ελλάδα, δική τους πατρίδα. Καμία ανοχή στο ρατσισμό και το μίσος».

Υπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υπήρξε θύμα ρατσιστικής επίθεσης μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της EuroLeague. Ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει σε απαράδεκτα σχόλια που ακούστηκαν αλλά σήμερα, ο αδερφός του Γιάννης, με ανάρτηση στα social media τόνισε «Εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε Έλληνονιγηριανοι και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας». Στο πλευρό των δύο αθλητών τάχθηκε και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, σχολιάζοντας πόσο αγαπά και είναι υπερήφανη για την οικογένεια Αντετοκούνμπο.