Μια ανάρτηση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία συγχαίρει τον βουλευτή του κόμματος Αριστείδη Μπαλτά για την στάση του σε εκδήλωση που παραβρίσκονταν Χρυσαυγίτες βουλευτές, στάθηκε αφορμή για την «έκρηξη» της βουλευτού Β' Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνας Κασιμάτη.

Στα σχόλια της συγκεκριμένης ανάρτησης, η Νίνα Κασιμάτη, στρέφει τα «βέλη» της τόσο κατά φίλα προσκείμενων στο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιογράφων, μιλώντας συγκεκριμένα για τον επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού και άλλοτε διευθυντή της Αυγής Θανάση Καρτερό αλλά και για τους «53+».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί αμφότερους πως «ζωγράφισαν ρητά ως φιλοφασίστες» την ίδια και άλλους που συμμετείχαν σε αντίστοιχες εκδηλώσεις που παραβρίσκονταν Χρυσαυγίτες βουλευτές. (αναφέρει χαρακτηριστικά την περίπτωση του Καστελόριζου, όπου δίπλα στους Ηλία Κασιδιάρη και Χρήστο Παππά της Χρυσής Αυγής, βρέθηκαν οι Δημήτρης Βίτσας τότε αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, η Εύη Καρακώστα και η Νίνα Κασιμάτη, αμφότερες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ) Όπως μάλιστα τονίζει η ίδια «ποτέ δεν ζήτησαν συγγνώμη ως όφειλαν και οφείλουν».