«Δεν μπορεί κανείς να αποκλείει τίποτα. Η εκτίμησή μου είναι, συμφωνώ με τον πρωθυπουργό, ότι είναι εντελώς απαραίτητος ο χρόνος για να δουλέψουνε όλες οι νομοθετικές πρωτοβουλίες και να δουλέψουν και μέσα στην κοινωνία αυτές οι νομοθετικές πρωτοβουλίες μέχρι της εξάντλησης της τετραετίας», επεσήμανε ο κ. Βούτσης μιλώντας στο Open. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποσκοπεί στο να κερδίσει τις Ευρωεκλογές και μπορεί να τις κερδίσει» σχολίασε ο πρόεδρος της Βουλής.

Σύμφωνα με τον κ. Βούτση, στις 14 Μαρτίου, θα συνεδριάσει η Ολομέλεια για τη δεύτερη διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης και λίγες μέρες μετά, θα έρθει στην Ολομέλεια το πόρισμα για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Ένα από τα άμεσα σχέδια της κυβέρνησης, είναι να έρθουν άμεσα στη Βουλή οι 120 δόσεις και τα κόκκινα δάνεια, είπε ο κ. Βούτσης και τόνισε ακόμα ότι μέχρι τα τέλη Απριλίου, που θα κλείσει η Βουλή για το Πάσχα, θα έχουν περάσει τα επίμαχα νομοσχέδια.

«Πολιτικά θέλω να πω για τον κ. Καμμένο, πιστεύω ότι το διάστημα κατέδειξε με πρωτοβουλία του ίδιου του κ. Καμμένου ότι ήθελε από πέρσι το καλοκαίρι όταν αντιλήφθηκε ότι η κυβέρνηση είχε συνομολογήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και θα την ψήφιζε και δεν θα άφηνε την καυτή πατάτα στην επόμενη κυβέρνηση. Από τη στιγμή που το αντιλήφθηκε ήθελε να μη συνεχίσει τον βίο του σε αυτή την κυβέρνηση» είπε ο κ. Βούτσης και συμπλήρωσε:

«Ήθελε τον βίο αυτής της κυβέρνησης, στον οποίο είχε συμβάλει, ήθελε να παραταθεί πλην των Πρεσπών όμως, όταν αντιλήφθηκε ότι αυτό ήταν ένας Ρουβίκωνας με την καλή έννοια για την κυβέρνηση και για τον Τσίπρα, ο ίδιος κρατώντας μια σκληρή θέση προχώρησε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MASTERCHEF ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΞΑΝΑΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟ SURVIVOR 

Η ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΡΟΥΧΑ 

ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΕ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ