«Ήρθε η ώρα της αλλαγής. Η κοινωνία της Αττικής απαιτεί μία νέα αρχή», τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στη συνάντηση που είχε με τα στελέχη και τους υποψηφίους του συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική»

«Ήρθε η ώρα», να τελειώνουμε με το χθες επανέλαβε, προσθέτοντας ότι «θα επενδύσουμε στην ανάπτυξη, την ασφάλεια, τον πολιτισμό, τις διαφανείς και αποτελεσματικές λύσεις.» Ο κ. Πατούλης σημείωσε ότι η «Νέα Αρχή» είναι η μόνη πρόταση για να βγει η Αττική από το αδιέξοδο και τόνισε ότι στις επικείμενες εκλογές θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στο λαϊκισμό, την αδράνεια, την αδιαφορία και στην υπευθυνότητα, το σχέδιο και την αποτελεσματικότητα.
«Η δική μας πρόταση, πρόσθεσε, σχετίζεται με το παρόν και το μέλλον. Θα προτείνουμε λύσεις σε ζητήματα που οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης έχουν διευθετήσει εδώ και πολλά χρόνια, όπως είναι η διαχείριση των απορριμμάτων, η διευθέτηση των όμβριων υδάτων και άλλα.

Κάνοντας αναφορά στην «πολυετή εμπειρία», του στην αυτοδιοίκηση δήλωσε «θα πολεμήσουμε τις παθογένειες, θα ενισχύσουμε την εξωστρέφεια της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας και θα προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις με αναπτυξιακό πρόσημο. Επιλέξαμε το δύσκολο δρόμο αλλά είμαστε μία δυνατή ομάδα και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε. Η νίκη είναι στα δικά μας χέρια», σημείωσε ο ίδιος.