Σκληρή επίθεση τόσο στον Πέτρο Κόκκαλη, όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία μετά την ανακοίνωση της δεύτερης «φουρνιάς» ονομάτων, μεταξύ των οποίων βρέθηκε ο άλλοτε διοικητικός παράγοντας του Ολυμπιακού και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά. 

«Κόκκαλης στα δημόσια έργα, Κόκκαλης στο Κόντρα Τσάνελ, τώρα Κόκκαλης και στην Ευρωβουλή» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

«Σήμερα έπεσε και το τελευταίο φύλο συκής στις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την διαπλοκή. Γι' αυτό που ο κόσμος το’ χε τούμπανο και ο κ. Τσίπρας κρυφό καμάρι. Το να τιμήσει ο κ. Τσίπρας το όνομα Κόκκαλης, το οποίο γέννησε τον όρο διαπλοκή στην Ελλάδα, είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της κατρακύλας του ΣΥΡΙΖΑ. Η υποκρισία και ο κυνισμός τους προκαλούν πλέον μόνον τον χλευασμό κι αυτό θα φανεί σύντομα. Στις κάλπες της 26ης Μαΐου».

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Με μία εξίσου σκληρή ανακοίνωση απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας πως «γελάει ο κόσμος» όταν μιλά η ΝΔ για διαπλοκή.

«Μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει τις επίσημες ανακοινώσεις του κ. Μαρινάκη να τις βγάζει κάποια από τις εφημερίδες του. Σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι τις βγάζει και η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη. Τσάμπα τους πληρώνει τα λειτουργικά έξοδα άλλωστε; 

Ως προς την ουσία, το να μιλά η ΝΔ για διαπλοκή, που λειτουργεί ως φερέφωνο του κ. Μαρινάκη, πάει πολύ. Γελάει ο κόσμος...» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.