Για «προεκλογική εκστρατεία του Γρηγόρη Ψαριανού με τη Νέα Δημοκρατία» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι. Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και του Ποταμιού, εμφανίζεται εδώ και καιρό να προσεγγίζει τη Νέα Δημοκρατία. 

Μια φωτογραφία του όμως, μαζί με τους Σάκη Μουμτζή και Πέτρο Τατσόπουλο σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Οργάνωσης Βόρειου Τομέα της ΝΔ, ήταν η «σταγόνα» που ξεχείλισε το ποτήρι για το Ποτάμι. 

«Ο Άδωνις έδωσε χρίσμα στον Ψαριανό» είναι ο τίτλος των ρεπορτάζ που αποκαλύπτουν ότι ο κ.Ψαριανός μίλησε στην κλειστή κομματική συνάντηση των γαλάζιων στελεχών της Φιλοθέης το βράδυ της Τετάρτης. Το Ποτάμι είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή ότι ο κ.Γεωργιάδης ήταν ο μάνατζερ των μεταγραφών Ψαριανού – Αμυρά στη Νέα Δημοκρατία» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Σεβαστουπόλεως. 

Και καταλήγει:  «Ο κ.Γεωργιάδης είχε απαντήσει ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος για τις λίστες των υποψηφίων, διότι είναι αρμοδιότητα του κ.Μητσοτάκη. Οπότε ή στις 20 μέρες που μεσολάβησαν ο κ.Γεωργιάδης ανέλαβε τελικά τις λίστες ή φτιάχνει τις δικές του λίστες. Ας επιλέξει ο κ.Μητσοτάκης ποια εκδοχή τον προσβάλλει λιγότερο».