Εντυπωσιασμένη από τις διαρκείς κυβιστήσεις του Πάνου Καμμένου εμφανίστηκε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη νωρίτερα (ΣΚΑΪ 100,3), μιλώντας εν γένει για κυβέρνηση-αλαλούμ.

«Ο κ. Καμμένος είναι σε διαρκή κυβίστηση, μπροστά του η Κομανέτσι είναι μια στιγμή στη ιστορία», είπε η κ. Σπυράκη, υπογραμμίζοντας ότι, όταν ο υπουργός δηλώνει παραίτηση στους αρχηγούς των Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, δεν μπορεί την επόμενη μέρα να γίνεται συζήτηση στη Βουλή για μια σύμβαση που προβλέπει αντισταθμιστικά οφέλη ύψους 230 εκ. ευρώ.

«Υπάρχει συζήτηση αν φύγει ο κ. Καμμένος, να αντικατασταθεί από πρόσωπο του στρατεύματος. Καλούμε την κυβέρνηση να μην επιχειρήσει να εμπλέξει το στράτευμα σε τέτοια πορεία. Όταν μάλιστα πρόκειται για μια κυβέρνηση που παραπαίει. Δεν μπορεί να είναι μπαχαρικό στην πολιτική κουζίνα», είπε ακόμα η κ. Σπυράκη, κάτι που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και «φωτογράφισε» το σενάριο αντικατάστασης του κ. Καμμένου από τον Α/ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο κ. Αποστολάκη. Κάλεσε, τέλος, την κυβέρνηση, όσο υπάρχει αυτό το καθεστώς, να μην προβεί και σε κρίσεις στο στράτευμα.