Πρόκειται για μία σύγχρονη παιδική χαρά με νέα όργανα και δάπεδο ασφαλείας, ειδική περίφραξη, νέο εξοπλισμό, στην οποία υλοποιήθηκαν επίσης παρεμβάσεις για την ενίσχυση του πρασίνου και τη βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού. Το έργο ανάπλασης, προϋπολογισμού 235.000 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής με στόχο την ασφάλεια και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

«Η Περιφέρεια Αττικής εργάζεται συστηματικά εδώ και τέσσερα χρόνια για να παρέχει στους μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας, τα αυτονόητα. Πρότυπες, ασφαλείς παιδικές χαρές, κοινωνικές δομές, όπως τα Κέντρα Κοινότητας ή τα υπνωτήρια, χώρους για αξιοπρεπή ζωή όλων. Δομές και χώροι που έρχονται να καλύψουν ανάγκες δεκαετιών. Ανάγκες που, με άλλοθι τις μνημονιακές πολιτικές, ξεχάστηκαν», δήλωσε στον χαιρετισμό της η Ρένα Δούρο.

«Τα σημερινά εγκαίνια είναι μια ακόμη μικρή ‘νίκη’ για την καθημερινότητα των συμπολιτών μας», σημείωσε χαρακτηριστικά. «Δίνουμε ουσιαστικά τόπο στο παρόν και στο μέλλον που είναι τα παιδιά μας».
«Ξέρω ότι όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε μια χώρα πολύ διαφορετική, που αφήνει πίσω της δύστηνα χρόνια», επεσήμανε η Περιφερειάρχης μεταξύ άλλων.