Συνεχίζονται οι κόντρες μεταξύ του Ποταμιού και των πρώην βουλευτών του. Έτσι μετά από τους προσφάτως αποχωρήσαντες Αμυρά, Ψαριανό και Δανέλλη ήρθε η ώρα και του Χάρης Θεοχάρη.

Ο τελευταίος εκλεγμένος με τα ψηφοδέλτια του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη, βουλευτής όμως πλέον της ΝΔ δήλωσε πως «οι ψηφοφόροι του Ποταμιού αυτή τη στιγμή έχουν μετακινηθεί και ουσιαστικά στηρίζουν την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη»

Ως ανακόλουθο καταγγέλλει τον Χάρη Θεοχάρη το Ποτάμι, το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Την Άνοιξη του '18 διαπραγματεύθηκε την συμμετοχή του στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – ήταν τότε που ψήφιζε μόνος από όλη την αντιπολίτευση το νομοσχέδιο για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ. Το Φθινόπωρο του '18 διαπραγματεύθηκε την ψήφο του για τη Συμφωνία των Πρεσπών - την οποία θα ψήφιζε αλλά τελικά δεν ψήφισε. Και τον Δεκέμβριο του '18 κατέληξε βουλευτής της ΝΔ». 

Καταλήγοντας, το Ποτάμι καλεί τον Χάρη Θεοχάρη να «σταθεροποιηθεί λοιπόν στην καρέκλα του και ας πάψει να προκαλεί με τις δηλώσεις του τους εθελοντές του Ποταμιού».