Να βάλει τέλος στην αντιπαράθεση που προέκυψε σχετικά με τα όσα δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο αμερικανικό CNBC επιχειρεί με ανάρτησή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. 

Σε αυτήν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παραδέχεται ότι «ο κ. Τσακαλώτος, όντως, δεν μας έχρισε ακόμη κυβέρνηση», ενώ προσπάθησε να μπει στην ουσία της τοποθέτησης Τσακαλώτου, τονίζοντας «Θέλω, ωστόσο, να τον ευχαριστήσω προσωπικά. Διότι παραδέχθηκε επιτέλους ότι τα πλεονάσματά του καταστρέφουν την οικονομία και δεσμεύθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει την προσπάθεια που καταβάλλω εδώ και 3 χρόνια για να τα μειώσω». 

Νωρίτερα, το Μέγαρο Μαξίμου, έκανε λόγο για «αντιπολίτευση για κλάματα», τονίζοντας πως «Πλέον δύσκολα μπορεί κανείς να διακρίνει πότε η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης παράγουν τα fake news και πότε απλά γελοιοποιούνται γιατί τα καταναλώνουν αμάσητα από τα ΜΜΕ τους, όπως σήμερα με τις δήθεν δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών.

Και στις δύο περιπτώσεις πάντως, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Αντιπολίτευση για κλάματα»

Tweet Τσακαλώτου αντί απάντησης στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Με ένα tweet και το γράφημα των πλεονασμάτων που προβλέπονταν από το Μεσοπρόθεσμο, που ψήφισε η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, απάντησε στο «Ευχαριστώ» του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.