«Μας λάβωσαν – δεν μας σκότωσαν» είναι το πρώτο μήνυμα που στέλνει ο Σταύρος Θεοδωράκης, μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις του Γιώργου Αμυρά και του Γρηγόρη Ψαριανού και την επακόλουθη διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού.

«Ορισμένοι λένε τις τελευταίες ώρες ό,τι: “πάει το Ποτάμι, τέλειωσε”. Και όντως, το προσπαθούν πολύ» σημειώνει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter ο κ. Θεοδωράκης.

«Θέλω να τους πω λοιπόν, ό,τι το Ποτάμι είναι οι χιλιάδες εθελοντές που συμμετείχαν στο συνέδριο του πριν δύο μήνες. Το Ποτάμι είναι τα στελέχη του, που μόλις προχθές ΟΜΟΦΩΝΑ – και μαζί με τους Βουλευτές και τους ευρωβουλευτές – είπαν ότι δεν θα παζαρέψουμε τις αρχές μας και η πατρίδα είναι πάνω από μικρά και μεγάλα συμφέροντα» συνεχίζει.

«Εσύ λοιπόν, που ποτέ δεν σου χαρίστηκε τίποτα. Εσύ που αηδιάζεις με τα μικροκομματικά παιγνίδια και δεν θέλεις να βλέπεις τη Βουλή σε αυτά τα χάλια, να ξέρεις: Μας λάβωσαν -  δεν μας σκότωσαν. Δεν μας σταμάτησαν – συνεχίζουμε»,  καταλήγει ο Σταύρος Θεοδωράκης.