Αποφασισμένος να αποδοθούν ευθύνες και να επιτευχθεί η πολυαναμενόμενη εξυγίανση στον χώρο του ποδοσφαίρου, φαίνεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Αυτή η ιστορία θα τελειώσει και όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους», φέρεται να δήλωσε ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με όσα διαρρέουν ανώτατες κυβερνητικές πηγές.

Επ' αόριστον διακοπή ανακοίνωσε ο Βασιλειάδης

Την επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι της Δευτέρας, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλείαδης, μετά το τέλος της σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Η κυβέρνηση έχει δώσει μάχες για να εξυγιάνει τον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου. Μένουν πολλά να γίνουν ακόμη. Δεν θα επιτρέψουμε να γυρίσουμε πίσω, το τελευταίο που μας απασχολεί είναι το πολιτικό κόστος», δήλωσε ο κ. Βασιλειάδης εξερχόμενος.

Ο κ. Βασιλειάδης τόνισε πως «όλα είναι στο τραπέζι, αρκεί να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του» και ανακοίνωσε την επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος. 

Ο υφυπουργός Αθλητισμού προανήγγειλε αυστηρές ποινές για όλους ενώ διευκρίνησε πως το πρωτάθλημα «δεν θα εκκινήσει χωρίς ένα συμφωνημένο πλαίσιο κανόνων». 

Η απόφαση ελήφθη μετά τα γεγονότα στο γήπεδο της Τούμπας όπου ο Ιβάν Σαββίδης εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο. Τη Δευτέρα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.