Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χαϊδαρίου με την υποστηριζόμενη από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, Λαϊκή Συσπείρωση, θα είναι ο ηθοποιός Δημήτρης Αλεξανδρής – Πουρσανίδης. 

Ο ηθοποιός και αδερφός του άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και του ΌΦΗ Ηλία Πουρσανίδη, έχει στην καριέρα του τιμηθεί με βραβεία του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, των Κρατικών Βραβείων Κινηματογράφου, ενώ του έχει απονεμηθεί και το βραβείο «Μάνος Κατράκης». 

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής έχει πάρει μέρος σε μια σειρά δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όπως «Τμήμα Ηθών», «Ανατομία ενός Εγκλήματος», «Εγκλήματα» και επεισόδια του «Κόκκινου Κύκλου», όμως είναι ευρύτερα γνωστός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο «Λόγω Τιμής» και στα «Ίχνη». 

Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαϊδαρίου, επικεφαλής του οποίου είναι ο Μιχάλης Σελέκος, Δήμαρχος Χαϊδαρίου. Πρόσφατα, ο δημοφιλής ηθοποιός, είχε λάβει μέρος και στο ντοκιμαντέρ για την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.