Νέα στοιχεία της δικογραφίας της περιβόητης υπόθεσης Novartis, διαβιβάστηκαν στη Βουλή και στην αρμόδια προανακριτική επιτροπή, από το γραφείο της κ. Τουλουπάκη.

Σ' αυτά σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ψηφιακοί δίσκοι (CD) με 165 αρχεία από τους υπολογιστές υπαλλήλων της Novartis.

Μεταξύ άλλων στα νέα στοιχεία φέρονται να βρίσκονται και 2 επιστολές της Novartis προς τον τότε πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και ένα χειρόγραφο σημεία του πρωθυπουργού, που περιέχει δυο τηλεφωνικούς αριθμούς και ένα όνομα που προσκόμισε η προστατευόμενη μάρτυρας «Κελέση».

Η ίδια ανέφερε πως το συγκεκριμένο σημείωμα ήταν αυτό που είχε στα χέρια του ο Φρουζής μετά τη φερόμενη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά.

Στην προανακριτική επιτροπή, που συνεχίζεται χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, αναμενόταν να μιλήσει την Τρίτη ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Άγνωστο βέβαια παραμένει το αν αυτό θα συμβεί, ή η Επιτροπή θα συνεχίσει με την κουβέντα «επί της διαδικασίας» που ξεκίνησε στην προηγούμενη συνεδρίασή της, αναγκάζοντας το ΚΚΕ να αποχωρήσει καταγγέλλοντας προσπάθεια συσκότισης.