Την διαφωνία του με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, ο οποίος προτίθεται να αποχωρήσει από την κυβέρνηση αν η Συμφωνία των Πρεσπών φτάσει στην Βουλή προς κύρωση, δήλωσε ο Κώστας Ζουράρις.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ρ/σ X FM, ο Κώστας Ζουράρις διαφωνεί με τη συμφωνία, αλλά δεν θεωρεί ότι υπάρχει λόγος να πέσει η κυβέρνηση.

«Επειδή το θέμα των Σκοπίων είναι ιδρυτικό και ιδρυματικό για τους ΑΝΕΛ, φυσικά και θα καταψηφίσουν τη συμφωνία στη βουλή όταν και αν έρθει» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, ενώ πρόσθεσε: «από τη στιγμή που υπάρχει η πλειοψηφία να ψηφιστεί δεν υπάρχει λόγος να άρει την εμπιστοσύνη του, ο κ. Καμμένος προς την κυβέρνηση».

Σημείωσε μάλιστα πως την άποψή του αυτή, την έχει εκφράσει και στον Πάνο Καμμένο. Ο Κώστας Ζουράρις, πήρε πάντως θέση και για το ζήτημα των συντάξεων, καλώντας την κυβέρνηση να προχωρήσει σε μονομερή ενέργεια «Εγώ νομίζω ότι μπορεί η κυβέρνηση να πάει σε μονομερή ενέργεια γιατί το ευρωπαϊκό μέτωπο που είναι διασπασμένο δεν μπορεί να αντιτάξει κάτι. Μπορεί να το κάνει βασιζόμενη στα περισσεύματα».