Τα 7 πιο... τρελά διαζύγια όλων των εποχών

Τα 7 πιο... τρελά διαζύγια όλων των εποχών

Αναμφίβολα η διαδικασία ενός διαζυγίου αποτελεί μελανό σημείο στη ζωή κάθε ανθρώπου. Αναμνήσεις διαγράφονται, στιγμές σβήνουν και καρδιές ραγίζουν. Υπάρχουν, ωστόσο, και μερικές περιπτώσεις που ενδεχομένως το διαζύγιο να ήταν η καλύτερη δυνατή λύση. Δείτε τι εννοούμε.

Νεφρική... ανεπάρκεια

Νεφρική... ανεπάρκεια

Είναι πρέπον να ζητήσεις από την πρώην σου την επιστροφή δώρου που της έκανες όταν ήσασταν μαζί; Αυτός ο χειρούργος από το Λονγκ Άιλαντ σίγουρα θα απαντούσε «ναι». Ο συγκεκριμένος γιατρός έκανε μεταμόσχευση νεφρού στη σύζυγό του, όταν εκείνοι ήταν παντρεμένοι. Όταν όμως εκείνη ζήτησε διαζύγιο, τον Ιούλιο του 2005, το απαίτησε πίσω!

Κόψε και μοίρασε στα δύο

Κόψε και μοίρασε στα δύο

Αφού χώρισε την επί 18 χρόνια σύζυγό του, τον Οκτώβριο του 2008, ο Μοέουν Σαρίμ από την Κένυα ζήτησε ακριβώς το 50% της περιουσίας που του αναλογούσε. Για να συλλέξει το μερίδιό του, μάζεψε τα εργαλεία του, τους φίλους και συγγενείς του, και πριόνισαν στη μέση το σπίτι του! Η πρώην σύζυγός του εξακολουθεί να μένει στο δικό της 50%.

Το παιδί της μαμάς

Το παιδί της μαμάς

Ένας νεαρός Ιταλός γαμπρός ήταν τόσο απρόθυμος να αφήσει την αγκαλιά της μητέρας του, που την έφερε μαζί του στον μήνα του μέλιτος του, τον περασμένο Ιανουάριο. Η σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο τρεις εβδομάδες αργότερα.

Δικαστής... Σολομώντας

Δικαστής... Σολομώντας

Το ζευγάρι συμφώνησε σε διαζύγιο το 2007, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν ήταν διατεθειμένος να εγκαταλείψει το συζυγικό του διαμέρισμα. Κουρασμένος από τις διαμάχες τους, ο δικαστής της υπόθεσης διέταξε το ζευγάρι να χωρίσει το σπίτι στη μέση, χτίζοντας έναν τοίχο ενδιάμεσα.

Κάτι λείπει...

Κάτι λείπει...

Το μέγεθος αποδείχθηκε αντίπαλος του συγκεκριμένου άντρα. Το 2008, η γυναίκα του τον χώρισε, όταν κατά τη διάρκεια του σεξ, το προσθετικό του πέος έσπασε. Μάλλον δεν την αδικούμε

 

50 αποχρώσεις του... διαζυγίου

50 αποχρώσεις του... διαζυγίου

Μία πολύ πλούσια και επιτυχημένη τραπεζίτης στο Λονδίνο αποφάσισε να χωρίσει τον άντρα της γιατί αρνούνταν να την ικανοποιήσει. Συγκεκριμένα η 41χρονη κυρία ήθελε να κάνει το γάμο τους πιο... πικάντικο ξεσηκώνοντας κάποια πράγματα από το βιβλίο οι 50 αποχρώσεις του γκρι, κάτι που αυτός αρνήθηκε να κάνει

550 λόγους να φύγεις

550 λόγους να φύγεις

Προφανώς ο γάμος τους περνούσε κρίση, αλλά εκεί που ο σύζυγος είπε «δεν πάει άλλο» ήταν όταν επέστρεψε μία ημέρα σπίτι κι ανακάλυψε πως η γυναίκα του είχε υιοθετήσει 550 γάτες, τις οποίες τις είχε φέρει όλες σπίτι...