Ο Β 'Παγκόσμιος Πόλεμος μπορεί να τελείωσε με μια νίκη για τους Συμμάχους, αλλά ο Χίτλερ είχε ήδη καταστρώσει σχέδια για τον κόσμο αν ο Άξονας κατάφερε να νικήσει τον πόλεμο.

Το όραμα του Χίτλερ συμπεριλάμβανε το Ράιχ να εκτείνεται σε όλη την Ευρώπη, βαθιά μέσα στη Σοβιετική Ένωση, αλλά και κάτω στην Αφρική – δημιουργώντας έναν κόσμο που θα ονομάζονταν Νέα Τάξη.

Το Βερολίνο θα είχε γίνει η πρωτεύουσα του κόσμου και θα αναδιαμορφωνόταν σε μεγάλο βαθμό ως μια φουτουριστική μητρόπολη.

Και οι σύμμαχοι του Χίτλερ, η Ιαπωνία και η Ιταλία, θα είχαν επίσης τα...μερίδια τους από τον κόσμο - καταλαμβάνοντας και προσαρτώντας ολόκληρες χώρες.

Η Βρετανική Daily Star Online αποκάλυψε πως θα μπορούσε να ήταν σήμερα ο κόσμος αν ο Χίτλερ κέρδιζε τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Χίτλερ θα είχε πιθανώς τον πλήρη έλεγχο της Ευρώπης - είτε καταλαμβάνοντας εντελώς είτε τοποθετώντας ελεγχόμενες κυβερνήσεις σε κράτη όπως η Βρετανία και η Γαλλία.

Οι ναζιστές αρχηγοί πολέμου είχαν μεγάλα σχέδια για τη Βρετανία, θέλοντας να καταλάβουν την πατρογονική έδρα Blenheim Palace του Ουίνστον Τσόρτσιλ η οποία θα γινόταν το σπίτι των προσωπικών διακοπών του Χίτλερ.

Ο Χίτλερ ήθελε επίσης να αρπάξει τη στήλη του Νέλσον και να τη μεταφέρει στο Βερολίνο ως το απόλυτο λάφυρο για την ήττα της Βρετανίας.

Το Βερολίνο προοριζόταν να μεταμορφωθεί σε μια πόλη που θα ονομάζονταν Germania, η οποία αναφέρονταν ως «Παγκόσμια Πρωτεύουσα» σε σχέδια που καταρτίστηκαν από τον κορυφαίο αρχιτέκτονα του Χίτλερ, Άλμπερτ Σπιρ.

Το κεντρικό σημείο αυτής της νέας πρωτεύουσας θα ήταν η Volkshalle - ή η αίθουσα της δόξας - ένα τεράστιο θολωτό κτίριο που προοριζόταν να επισκιάζει κάθε άλλη δομή στην πόλη.

Η Ρωσία θα είχε σβηστεί από τον χάρτη, με τους Ναζί να σκορπίζουν εντελώς το κράτος σε κομμάτια σαν να μην υπήρχε ποτέ.

Ολόκληρες πόλεις της Ρωσίας θα είχαν ισοπεδωθεί - συμπεριλαμβανομένης της Μόσχας, του Κιέβου και του Λένινγκραντ.

Σε κάποια έγγραφα αναφέρονται σχέδια σύμφωνα με τα οποία η Μόσχα θα μετατρέπονταν σε μια τεράστια λίμνη, στην απόλυτη προσβολή του ηττημένου Κόκκινου Στρατού.

Η Ευρώπη και τα κατεχόμενα εδάφη θα ήταν γνωστά ως το Μεγάλο Γερμανικό Ράιχ.

Οι δυνάμεις του Χίτλερ θα κατέλαβαν επίσης ολόκληρη την Αφρική - ουσιαστικά χωρίζοντας την ήπειρο με την ιταλική αυτοκρατορία.

Οι πρώην αποικίες της Γερμανίας θα είχαν επανέλθει, και το Ράιχ θα είχε πάρει τον έλεγχο πολλών περιοχών από την κεντρική Αφρική.

Θα ήταν ουσιαστικά μια τεράστια αποικία που θα εξυπηρετούσε τη μαζική ανάπτυξη των ρατσιστικών πολιτικών του Χίτλερ.

Η περιοχή θα ονομάζονταν Mittelafrika - και ήταν ένα μακροχρόνιο σχέδιο Γερμανίας που καταρτίστηκε πριν από τον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι Ναζί ήθελαν να κατακτήσουν την πλούσια σε πόρους περιοχή και να την χρησιμοποιήσουν για να επεκτείνουν την οικονομική ανάπτυξη της νέας αυτοκρατορίας του Χίτλερ.

Θεωρείται απίθανο ο Χίτλερ να προσπαθούσε να καταλάβει την Αμερική.

Είχε οραματιστεί όμως μια επερχόμενη μάχη των ηπείρων μόλις είχε επιτύχει τα όνειρά του να κυριαρχήσει στην Ευρώπη και την Αφρική.

Αν οι Ναζί κατόρθωναν να κερδίσουν τον πόλεμο από την δική τους πλευρά του Ατλαντικού, θα υπήρξε πιθανότατα μια... εναλλακτική εκδοχή του Ψυχρού Πολέμου.

Η ναζιστική ηγεσία αποφάσισε να αφήσει συγκεκριμένα σχέδια για το πώς η Γερμανία μπορούσε να νικήσει και να καταλάβει τις ΗΠΑ, στην επόμενη γενιά των Γερμανών.

Ο Χίτλερ είχε ακόμα σχέδια γνωστά ως Amerikabomber που καταρτίστηκαν για πυρηνικές επιθέσεις στις ΗΠΑ - με τον ηγέτη των Ναζί να έχει εμμονή με την ιδέα της ισοπέδωσης της Νέας Υόρκης.

Χωρίς να χρειάζεται να διεξάγει πόλεμο με τις ΗΠΑ, η αυτοκρατορία της Ιαπωνίας θα είχε επεκτείνει την εμβέλειά της στην Ασία και στη μακρινή ανατολική Σοβιετική Ένωση.

Η Κίνα και οι δύο Κορέες πιθανότατα θα έμπαιναν και στην Ινδία - η οποία εκείνη τη στιγμή αγωνιζόταν για τη Βρετανία.

Η ιταλική αυτοκρατορία του Μπενίτο Μουσολίνι θα επεκτείνονταν σε μέρη της Νότιας Ευρώπης, της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Η Ελλάδα πάντως θα άνηκε στο Μεγάλο Ράιχ κι όχι στην Ιταλία.

Η Ιταλία εντάχθηκε στον πόλεμο και στο πλευρό των Ναζί με την προϋπόθεση ότι θα μπορούσε να καταλάβει τεράστιες εκτάσεις εδάφους - και ο Μουσολίνι είχε φιλοδοξίες να κάνει «δική του» τη διώρυγα του Σουέζ.