Είναι οι «Breunion Boys» και η μεγάλη τους επιτυχία λέγεται «Britain come Back». Τόσο το όνομα του συγκροτήματος, όσο και ο τίτλος του μεγάλου τους σουξέ δείχνει καθαρά τον στόχο τους: Να πείσουν την Μεγάλη Βρετανία να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση! 

Οι νεαροί από την Δανία έχουν αντιγράψει μια πετυχημένη συνταγή που εκφράστηκε αρχικά με τα «New Kids on the Block», αργότερα με τα «Backstreet Boys» και άλλες ανάλογες μπάντες. Πέντε εμφανίσιμοι νεαροί, με όχι ιδιαίτερα φωνητικά προσόντα, που επιδεικνύουν τους κοιλιακούς τους και ζητούν μια ευκαιρία από την κοπέλα που έχει... κλέψει την καρδιά τους. Η «κοπέλα» στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η Βρετανία!

Το συγκρότημα πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην Αγγλία ξεκινώντας από την πατρίδα των Beatles, το Λίβερπουλ στην εκδήλωση «Rock for Europe», δηλαδή ροκ για την Ευρώπη.

«Δεν δαγκώνουμε», είπε ο Τζόσουα Άλαγκμπε, 24 ετών, ένα από τα μέλη της μπάντας, ενθαρρύνοντας τον κόσμο να πάει μπροστά στη σκηνή. «Θέλουμε απλώς να δείξουμε την πραγματική αγάπη μεταξύ της Βρετανίας και της Ευρώπης».

Στη συνέχεια η μπάντα ξεκίνησε με ένα τραγούδι των Backstreet Boys «I want it that way». «Δεν είναι παρά ένα λάθος» τραγούδησαν στους Βρετανούς, «ένα λάθος που μας πληγώνει».

Τα Breunion Boys δεν φαίνεται πως ήρθαν για να ... μείνουν, αλλά είναι δεδομένο πως η αγορίστικη μπάντα έχει συγκεντρώσει περισσότερη προσοχή από τους περισσότερους ακτιβιστές στην πικρή συζήτηση γύρω από το Brexit.

Από τότε που κυκλοφόρησαν το κλιπ για το ντεμπούτο τους τραγούδι, «Βρετανία έλα πίσω», online τον Δεκέμβριο, εμφανίστηκαν στην τηλεόραση και σε μεγάλες εφημερίδες με πιο πρόσφατο ένα αφιέρωμα στους New York Times.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού εμφανίστηκε επίσης σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές, ειδικά ένα κομμάτι όταν ο Σειέντ Χοσεϊνί, 22 ετών, «κοιτάξτε αυτό που αφήνετε πίσω» ενώ δείχνει τους κοιλιακούς του. (Ο Τζον Όλιβερ μάλιστα το έδειξε στο σόου του HBO «Last Week Tonight» σημειώνοντας πως η μπάντα αποτελεί «ένα αρκετά συμπαγές επιχείρημα για να φύγει η Βρετανία από την ΕΕ με όποιον τρόπο είναι απαραίτητο»).

Η εμφάνιση στο Λίβερπουλ αποτέλεσε την πρώτη βρετανική περιοδεία, αν και η μόνη άλλη στάση που έχει προγραμματιστεί μέχρι στιγμής είναι στο Λονδίνο στις 29 Μαρτίου, ημερομηνία που η Βρετανία έχει προγραμματιστεί να εγκαταλείψει το μπλοκ.

Στο show του Λίβερπουλ, ήταν σαφές ότι ακόμα και αν τα Breunion Boys δεν μπορούν να αλλάξουν την πορεία του Brexit, οι προσπάθειές τους είναι αρκετές για να διασκεδάζουν τους ανθρώπους.