Μία τυφλή μέντιουμ που πρόβλεψε το Brexit, την επίθεση στους δίδυμους πύργους και την άνοδο του ISIS, έδωσε τις προβλέψεις της για το 2019.

Πρόκειται για την Βουλγάρα Μπάμπα Βάνγκα που έχει ονομαστεί η «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» για τις προβλέψεις της.

Οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας έχουν από καιρό εκφράσει την πίστη τους στις προφητείες της σχετικά με τα παγκόσμια γεγονότα και τις φυσικές καταστροφές - παρά το γεγονός πως έχει πεθάνει για πάνω από δύο δεκαετίες.

Τώρα φαίνεται ότι έχει προειδοποιήσει και για κάποια σημαντικά γεγονότα για τους για τους επόμενους 12 μήνες, συμπεριλαμβανομένης μιας οικονομικής κατάρρευσης στην Ευρώπη και μιας προσπάθειας δολοφονίας του Βλάντιμιρ Πούτιν.

Σύμφωνα με τα όσα είχε πει, η απειλή για τον Πούτιν θα προέρχεται από την ομάδα ασφαλείας του - αλλά δεν διευκρίνισε εάν ο αρχηγός του Ρώσικου κράτους θα πεθάνει στην επίθεση.

Πιστεύει ότι ένα μέγα τσουνάμι, παρόμοιο με την καταστροφή του 2004, θα χτυπήσει στην Ασία ενώ ένας μετεωρίτης θα προσγειωθεί στη Ρωσία.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα αρρωστήσει με μια μυστηριώδη ασθένεια, αφήνοντάς τον κωφό και να υποφέρει από εγκεφαλικό τραύμα.

Η Βαγγελία Γκουστέροβα όπως ήταν το κανονικό όνομα της Μπάμπα Βάνγκα πέθανε το 1996, σε ηλικία 85 ετών, αλλά είχε ήδη αναπτύξει μια φήμη στην πατρίδα της, τη Βουλγαρία μέχρι τη στιγμή του θανάτου της.

Ήταν τυφλή και ο θρύλος έλεγε πως είχε χάσει μυστηριωδώς την όραση της, αφού έπεσε σε ανεμοστρόβιλο κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κάνει εκατοντάδες προβλέψεις στην 50ετή καριέρα της, πολλές από τις οποίες δεν καταγράφηκαν ποτέ.

Αναγνωρίστηκε παγκοσμίως αφού προέβλεψε με ακρίβεια το ναυάγιο του Κουρσκ το 2000.

Τα εκατομμύρια των οπαδών της πιστεύουν ότι είχε παραφυσικές ικανότητες συμπεριλαμβανομένης της τηλεπάθειας και της δυνατότητας επικοινωνίας με εξωγήινους.

Το 1989 υπολόγισε ότι η Αμερική θα πληγεί από μια τρομοκρατική επίθεση από δύο «σιδερένια πουλιά»

Είπε: «Φρίκη, φρίκη! Οι Αμερικανοί αδελφοί θα πέσουν μετά από την επίθεση από τα σιδερένια πουλιά, οι λύκοι θα ουρλιάζουν σε ένα θάμνο και αθώο αίμα θα τρέχει».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Mirror, η Μπάμπα προφήτευσε την εισβολή στην Ευρώπη από ισλαμιστές εξτρεμιστές το 2016, μια σύγκρουση που προέβλεπε ότι θα αρχίσει με την Αραβική Άνοιξη το 2010.

Επίσης προέκυψε ότι προέβλεψε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν και η Ρωσία θα κυριαρχήσουν στον κόσμο

Το 1979, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τον συγγραφέα Βαλεντίν Σιδόροφ, η Βάνγκα είπε: «Όλοι θα παγώσουν, σαν πάγος, μόνο ένας παραμένει άθικτος - η δόξα του Βλαντιμίρ, η δόξα της Ρωσίας.

Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τη Ρωσία.

Όλοι θα αφαιρεθούν από αυτήν από το δρόμο και όχι μόνο θα κρατηθούν, αλλά και θα γίνει ο άρχοντας του κόσμου».

Οι ειδικοί έκτοτε υπολογίζουν ότι το 68% των προφητειών της είχε γίνει πραγματικότητα - ελαφρώς μικρότερο από το 85% που ισχυρίζονται οι οπαδοί της.