Η Motorola ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη το νέο της smartphone Moto Z3, καθώς και ένα προαιρετικό αξεσουάρ που θα δώσει τη δυνατότητα σύνδεσης με το δίκτυο 5G της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Verizon.

Από μόνο του, το Moto Z3 είναι ένα αρκετά συνηθισμένο smartphone υψηλής τεχνολογίας. Δεν είναι το πιο φανταχτερό, ή το πιο ισχυρό, αλλά είναι απίστευτα λεπτό. Και η Motorola θα αρχίσει να το πουλάει από τις 18 Αυγούστου στην πολύ καλή τιμή των 460 δολ., αποκλειστικά στην Verizon.

Η πραγματική μαγεία θα έρθει στις αρχές του 2019, όταν θα κυκλοφορήσει το 5G Moto Mod της Motorola. Στην ουσία, το Moto Mod θα κάνει το smartphone Moto Z3, καθώς και προηγούμενα κινητά τηλέφωνα Moto Z που υποστηρίζουν τα Moto Mods, τα πρώτα smartphones που υποστηρίζουν δίκτυα 5G.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τελικά τις ταχύτητες και τα οφέλη του 5G όταν το mod κυκλοφορήσει. Τα δίκτυα 5G στις ΗΠΑ είναι διαθέσιμα μόνο σε λίγες πόλεις προς το παρόν. Για την Verizon, συγκεκριμένα, υπάρχουν μόνο τέσσερις πόλεις που θα έχουν κάλυψη 5G μέχρι το τέλος του έτους.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, το Moto Z3 και το 5G Moto Mod θα μας δώσουν μια γεύση για το μέλλον των smartphones. 

Δες την παρακάτω συλλογή φωτογραφιών και μάθε τα πάντα για Moto Z3: